sobota, 3. januar 2015

34.DAN: BELJAKOVINE

...MALANCANI S SIROM... 

Zajtrk: dve mandarini
Kosilo: malancani s sirom 



Malancane premažemo z olivnim oljem in provansalskimi začimbami. Položimo jih na peki papir in damo v pečico (segreto na 160 stopin) za cca. 10 do 15 min. Ko so pečeni jih vzamemo iz pečice, potresemo nariban sir ter nazaj v pečico (toliko časa da se sir stopi) Meni je to full dobr. 
Pojedla sem šest takih kolobarjev.


Ker sem bila po kosilu kmalu spet lačna (al pa kar tako iz dolgčasa) sem vmes pojedla še par rezin pršuta. Ne vem zakaj, ampak že ene tri dni bi lahko samo jedla... Groza, se morm mal v red spravt. Ne vem ali je to tudi malo zaradi praznikov al kaj, ampak mi je kar težko (dneva se sicer držim po redu, ampak količinsko se mi pa zdi da bi zadnje tri dni skos nekej malčala-tut če nisem lačna:) Ohhhhh, te diete... Se bo treba spravt pa kej za motivacijo prebrati.



Večerja: Špinača. Špinačo obožujem, pa je še niti enkrat nisem imela na beljakovinski dan. Če si mi je pa že zaluštala, jo pa doma nisem imela:) No, danes sem jo pojedla z užitkom. Zraven pa še dva kuhana jajčka...


*Lahko noč*


Ni komentarjev:

Objavite komentar