...SVINJSKI KARE...
Večerja: kolerabin sendvič. Kolerabo (ker kruha ne smem na ta dan) sem obložila z avokadovim namazom, rezinami mocarele in češnjevim paradižnikom. Sem se kar dobro znajdla:)
Sprva sem imela namen tudi za večerjo jesti meso, vendar mi ni prav nič dišalo.
Manjkalo mi je le malo svežine, tako da če bi imela doma rukolo, bi dodala še to (ali pa malo limoninega soka v avokadov namaz). Če improviziraš, je tako, da nimaš vedno vsega doma kar bi rabil in uporabiš tisto kar imaš v hladilniku.
Sprva sem imela namen tudi za večerjo jesti meso, vendar mi ni prav nič dišalo.
Manjkalo mi je le malo svežine, tako da če bi imela doma rukolo, bi dodala še to (ali pa malo limoninega soka v avokadov namaz). Če improviziraš, je tako, da nimaš vedno vsega doma kar bi rabil in uporabiš tisto kar imaš v hladilniku.
Kolerabin sendvič...
Veselim se jutrijšnjega dne, saj bomo prijateljici pripravile baby shower:) To bo smeha... Komaj čakam!
*Lahko noč*
Ni komentarjev:
Objavite komentar