...SEGEDINOVA JUHA...
No evo, samo še 89 dni, hehe... Danes sem imela škrobni dan (Š), tako da sem si naredila segedinovo juho. To sem imela za kosilo, ter za večerjo, vendar pol manjšo porcijo.
Za zajtrk sem pojedla dva kakija. Vedno se mi zdi tko fajn ko ga narežem na kolobarje in se prikaže taka lepa rožica. Vedno:) nikoli ne razočara. Danes se mi je celo zgodilo da je imel kaki kar dve rožici. Tako je lep da ga pojem še z večjim užitkom...da o okusu ne govorim. Meni je kaki top.
Kakiji so fotogenični. Dejstvo. Pika.
Vmes sem spila kozarec vode s spirulino v prahu-to verjetno tudi že vsi poznate. Meni ima napram ostalim "superživilom" še najboljši okus ker me malo spominja na špinačo...njamsk. Če še niste, jo poizkusite.
*Predstavlja bogat naravni vir kakovostnih beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase in ohranjanju zdravih kosti. Fino, fajn...Torej sem danes poskrbela za mišice in kosti:) Znano je tudi da pospešuje in uravnava prebavo in je odlična za krepitev imunskega sistema (pa še nešteto mnogih stvari). Torej, na zdravje*
No, evo in tole moje skromno kosilo (in večerja). Segedinova juha. Pa če še ne veste, nikoli ne kuhajte zelja in krompirja skupaj, ker boste celo večnost čakali da se krompir skuha (to napako sem naredilo ko sem to kuhala prvič in se potem čudila kako to, da je krompir še po skoraj dveh urah kuhanja trd. No, zdaj vem-in vi tudi:) Zelje imam zelo rada, vendar si bom naslednjič izbrala raje kaj drugega na Š dan.
Pa ne da ni bilo dobro, ampak se mi zdi da je to mal too much zelja za en dan (je kar ropotalo v trebuhu).
Jutri imam dan ogljikovih hidratov. In kaj to pomeni? Da bom jedla picoooo:) mmmmm, tako iz pirine moke. Komaj čakam:) Poročam jutri...
*Lahko noč*
Ni komentarjev:
Objavite komentar